




Doprava a vrátenie tovaru
Až do -20% zľava po prvej objednávke
Pre objednávky nad 40 €
Pre všetky vaše otázky
9,90 € – 46,90 €Price range: 9,90 € through 46,90 €
Má jedinečné anestetické účinky – olej znižuje citlivosť postihnutého miesta, zmierňuje svrbenie a regeneruje pokožku. Pred použitím pokožku dôkladne umyte. Malé množstvo oleja zmiešajte s primeraným množstvom obľúbeného krému a naneste na postihnuté miesta, prípadne votrite do spánkovej oblasti tváre.
Klinčekový olej je unikátny vďaka svojim antimikrobiálnym, protiplesňovým, antiseptickým, antivírusovým účinkom. Používa sa na liečbu mnohých problémov, ako sú bolesti zubov, tráviace problémy, akné.
Klinčekový olej je plný minerálov vrátane vápnika, železa, fosforu, sodíka, draslíka a vitamínov A a C. Klinčekový olej má tiež antimikrobiálne, protiplesňové, antiseptické, protivírusové, afrodiziakálne a stimulujúce účinky. Jeho využitie je široké. Stimuluje myseľ a odstraňuje psychickú únavu či vyčerpanie. Je vhodný pri riešení úzkostných stavov a pomáha pri problémoch s depresiou. Olej z klinčekov je vhodný aj pri problémoch s akné. Využiť ho možno aj na spomalenie hlavných príznakov starnutia – redukciu vrások.
Použitie: Pre použitím pokožku dôkladne umyte. Malé množstvo oleja zmiešajte s primeraným množstvom obľúbeného krému a naneste na postihnuté miesta, prípadne votrite do spánkovej oblasti tváre.
Zloženie: macerát Bio klinčeky/Eugenia caryophyllata, Bio Helianthus annus
Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov
| 5 hviezdičiek | 50 | 50% |
| 4 hviezdičky | 0% | |
| 3 hviezdičky | 0% | |
| 2 hviezdičky | 0% | |
| 1 hviezdička | 50 | 50% |
Je nám ľúto, žiadne recenzie nezodpovedajú vašim aktuálnym výberom
Neemový (nimbový) olej BIO je 100 % prírodný, za studena lisovaný olej s prirodzene antibakteriálnymi a ochrannými vlastnosťami. Je vhodný ako doplnková kozmetická starostlivosť pri akné, ekzémoch, psoriáze, podráždenej pokožke, lupinách a problémoch s pokožkou hlavy.
Pomáha udržiavať pokožku čistú, vyváženú a chránenú, zároveň je známy aj ako prírodný repelent. Vhodný na pleť, telo, vlasy, nechty aj masáže.
O aknóznu pleť sa treba starať komplexne a zabezpečiť jej správnu starostlivosť v každej fáze. Preto by aj sérum malo byť prispôsobené potrebám pleti a obsahovať protizápalové zložky, upokojujúce podráždenia, zápaly a výskyt akné.
Ricínový olej sa získava z ricinovníka, ktorý rastie prevažne v tropických a subtropických oblastiach. Hoci sú plody tejto jednoročnej rastliny jedovaté, olej získaný z nich je v biokozmetike považovaný za skutočný zázrak. Ricínový olej lisovaný za studena je mimoriadne účinný pri hĺbkovej hydratácii vysušenej pokožky a je ideálny pre suchú, starnúcu a namáhanú pleť. Je vynikajúci na regeneráciu a hojenie jaziev, ako aj na čistenie pleti olejovou metódou. Ricínový olej podporuje rast rias, obočia a nechtov, a je skvelý na vlasové kúry, spevnenie vlasov, zaceľovanie rozštiepených končekov a redukciu lupín.
Olej vylisovaný zo semien senovky gréckej je určený pre intenzívnu starostlivosť o tvár, telo aj vlasovú pokožku. Pleti navracia elasticitu a pre jeho výrazne spevňujúci účinok ho používali ženy odpradávna nie len v boji proti vráskam, ale predovšetkým pre spevnenie poprsia.
Jeden z najluxusnejších olejov je vhodný pre všetky typy pleti vrátane problematickej – pomáha s hojením akné a drobných raniek.
Kurkuma podporuje prirodzený stav zdravej pokožky. Kurkumový olej je teda výborný prírodný prostriedok pre starostlivosť o pleť i pokožku celého tela. Olej môžete používať samotný, alebo ako prímes do telových a pleťových olejov. Skvelý je aj ako olej do kúpeľa. Odporúčame olej aj ako masážny - môžete ho vtierať priamo na postihnuté miesta.
Bio Cesnakový olej so svojim koncentrovaným zložením poskytuje ideálnu starostlivosť o slabé a jemné vlasy náchylné k vypadávaniu. Olej sa ľahko oplachuje, pomáha stimulovať vlasové folikuly a posilňovať končeky vlasov, ktoré majú tendenciu sa lámať. Vlasy zanechá zdravé a žiarivé.
Ananás je chutné tropické ovocie známe už po celé stáročia nielen svojou výraznou chuťou a arómou, ale aj vďaka svojmu obsahu živín, vitamínov a minerálov, vrátane draslíka, medi, mangánu, vápnika, horčíka, vitamínu C, beta-karoténu, tiamínu, kyseliny listovej, rozpustných a nerozpustných látok a bromelaínu. Tieto látky pomáhajú eliminovať odumreté kožné bunky, vďaka čomu je pleť zdravšia a čistejšia.
Rastlina Zingiber officinale, inak známa aj ako zázvor, je pôvodom z tropickej Afriky. Zázvorový olej sa získava z koreňa tejto trvácej byliny. Má harmonickú ovocnú, korenistú a príjemnú sviežu vôňu.
Zázvor obsahuje veľa aromatických látok, vďaka ktorým má typickú citrusovú vôňu. Jeho ostrú chuť možno pripísať prítomnosti štipľavej zlúčeniny nazývanej gingerol. Gingerol je podobný kapsaicínu, ktorý obsahujú červené chilli papričky. Celkovo zázvor obsahuje množstvo látok, ktoré majú pozitívny vplyv na zdravie človeka.
No account yet?
Create an AccountAdded to cart
Check out our shop to see what's available
Nemôžem hodnotiť, pretože tovar mi zatiaľ doručený nebol
Spokojný