Close
Zľava!

Bio Jojobový olej

7,90 42,90 

Olej je lisovaný za studena zo semien kríka. Patrí k najcennejším prírodným olejom a obsahuje vyvážený pomer ošetrujúcich látok. Je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky, intenzívne stará najmä o zrelú a problematickú pokožku. Upokojuje ju, vyživuje, udržuje jej prirodzenú vlhkosť a prispieva k jej vitálnemu vzhľadu. Pokožku regeneruje, vyhladzuje, je vhodný pri akné a mimoriadne vhodný na vrásky. Pár kvapiek jojobového oleja vmasírovaných do vlhkých vlasov im dodá hebkosť a navracia prirodzený lesk.
Zrušiť výber

Popis

Jojobový olej obsahuje vysokomolekulárne estery, ktoré majú podobné vlastnosti ako mazové žľazy v ľudskom organizme. Preto sa výborne vstrebáva a je pokožkou prijímaný bez problémov.

Bezpečné použitie: Jojobový olej je netoxický, hypoalergénny a nedráždi pokožku. Môže sa použiť aj na ošetrenie okolia očí a nespôsobuje neočakávané alergické reakcie.

Jojobový olej je nositeľom cenných nenasýtených mastných kyselín. Pomáha udržovať prirodzene hydratovanú pokožku. Vitamíny, minerály a stopové prvky v oleji veľmi dobre prestupujú kožnú bariéru a dostávajú sa až k základnej vrstve pleti. Pokožka sa stáva po ošetrení jemne zamatovou.

Má prirodzený ochranný UV filter 3 až 4. Preniká hlbšie do pleti, uzamkne v nej vlhkosť, vytvorí bariéru a chráni pred vonkajšími vplyvmi.

Jojobový olej je natoľko silný, že baktérie typu stafylokoka a candida albicans spôsobujúce plesne, sa pri styku s ním ničia. Ak trpíte opakovanými plesňovými infekciami, môžete využívať jojobový olej ako „štít“. Zmierňuje prejavy zapálenej pokožky ako sú opuchy, začervenanie, bolesť a svrbenie. Protizápalové účinky jojobového oleja boli skúmané v Ústave farmakológie a toxikológie v Káhire, kde zistili, že olej pomáha hojiť rany a predchádzať neskoršiemu procesu zjazvenia pokožky.

Olej sa špeciálne odporúča sa na liečbu akné. Ľudia s mastnou pleťou si aplikáciou rôznych kozmetických prípravkov pleť ešte viac vysušujú, mazové žľazy začnú produkovať ešte viac mazu, nakoniec sa póry upchajú a začarovaný kruh sa otvára.

Výživný pleťový jojobový olej má antioxidačné, protizápalové účinky a hĺbkovo čistí pleť. Dokáže zmäkčiť a postupne vyčistiť zapchaté póry so stvrdnutým mazom. Vyhladzuje jazvy po vzniknutom akné, podporuje tvorbu kolagénu, ktorý je zodpovedný za rast novej kože a jej Bio Jojobový olej.

Jojobový pleťový olej hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu a hojí. Vyhladzuje vrásky, tlmí prejavy starnutia pokožky. Aktívne penetruje do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty.

Jojobový olej pôsobí veľmi dobre na ekzémy, začervenanie kože a podráždenú pokožku.  Ukľudňuje a zmierňuje prejavy ekzematickej pokožky.

Na suché vlasy a vlasovú pokožku: olej vyživuje a dodáva mimoriadny lesk namáhaným a suchým vlasom. Odporúča sa aj na masáž hlavy pred umytím vlasov. Veľmi ľahko sa vymýva a zanecháva jemné a hebké vlasy na dotyk. Stimuluje rast vlasových cibuliek a hĺbkovo vyživuje vlas po celej jeho dĺžke. Dodáva vlasom oslnivý lesk a pár kvapiek si môžete denne nakvapkať aj na vysušené končeky.

Použitie:

Podľa potreby naneste na kožu a jemne vmasírujte. Môžete použiť na celé telo alebo lokálne. Môže sa používať buď samostatne na pokožku, alebo zriediť s inými rastlinnými olejmi. Môžete nakvapkať aj pár kvapiek tohto oleja do vašej bežnej kozmetiky, čím zlepšíte jej hojivé vlastnosti. Pre ošetrenie vlasov stačí vmasírovať olej do vlasov pred spaním a ráno umyť šampónom a vodou.

Zloženie: 100% Jojobový olej (Simmondsia chinensis).

Skladovanie:  skladujte na tmavom a chladnom mieste pri izbovej teplote. Pri nižších teplotách olej tuhne, čo ale nemá vplyv na jeho účinky. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov.

Krajina pôvodu: Beninská republika.

Kvalita: 100% organický produkt, lisovaný za studena, pochádzajúci z ekologického hospodárstva.

 

Ďalšie informácie

Objemy

100ml, 250ml, 500ml

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Bio Jojobový olej”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

%d blogerom sa páči toto: