Close

Bio Africky Akpi (Ricinodendron) olej

(1 recenzia zákazníka)

9,90 44,90 

100% jednodruhový, extra panenský, za studena lisovaný Akpi olej, pôvodom zo západnej a centrálnej Afriky predstavuje prírodný kozmetický prípravok so všestranným využitím. Olej, ktorý sa získava lisovaním semien rastliny Akpi účinne posilňuje kožné tkanivá, spevňuje pokožku a pravidelným používaním dodáva objem prsiam, bokom, zadku a stehnám.

Vymazať

Popis

Akpi olej sa získava zo zrelých hnedých prípadne žltých olejovitých semien rastliny Akpi (Ricinodendron heudelotii). Táto rastlina sa vyskytuje hlavne v Západnej Afrike a v závislosti od krajiny výskytu je známa pod rozličnými názvami ako napr. njangsa a essessang v Kamerune, wama v Ghane, okuen v Nigérii, kishongo v Ugande alebo akpi v Benine. Jednotlivé časti rastliny sa využívajú oddávna nie len na kozmetické účely ale rovnako aj v ľudovom liečiteľstve na liečbu kašľa, malárie, žltej zimnice, žalúdočných bolestí, či reumy.

Panenský, za studena lisovaný Akpi olej sa získava z vzácneho a ohrozeného druhu rastliny Akpi rastúcej v pásme tropických lesov západnej a centrálnej Afriky. Akpi olej je bohatý na vitamíny E,D,B9,antioxidanty a omega-3-mastné kyseliny, ktoré pomáhajú predchádzať vzniku známok starnutia pokožky. Obsah prírodných sterolov stimuluje tvorbu kolagénu, čím napomáha spevneniu pokožky, vlasov, podporuje tvorbu svalového tkaniva a pravidelným používaním dodáva bohatšie a plnšie tvary.

Účinky Akpi oleja:
– Dodáva plnšie a bohatšie tvary v oblasti bokov, zadku, stehien a pŕs
– Spevňuje pokožku
– Stimuluje rast vlasov
– Redukuje celulitídu

Výhody pravidelného používania Akpi oleja:
– Viditeľné výsledky už po 6-8 týždňoch používania
– Žiadne vedľajšie účinky
– Jemná, príjemná vôňa
– Dodávané vo fľašiach s kvapkadlom pre hygienické používanie

Použitie:
2x denne vmasírujte do pokožky dostatočné množstvo oleja
Pridajte pár kvapiek do horúceho kúpeľa
3x týždenne vmasírujte do vlasov a vlasovej pokožky pre pevnejšie a lesklejšie vlasy

Zlozenie: 100% Bio Africky Akpi (Ricinodendron) olej,

Kvalita: lisovaný za studena, pochádzajúci z ekologického hospodárstva.

Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov.

Krajina pôvodu: Beninská republika.

Ďalšie informácie

Objem

100ml, 250ml, 500ml

1 recenzia k Bio Africky Akpi (Ricinodendron) olej

5,0
Based on 1 review
5 hviezd
100%
4 hviezdy
0%
3 hviezdy
0%
2 hviezdy
0%
1 hviezda
0%
  1. Eva G. (overený zákazník)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Olej som síce použila ešte len jedenkrátkrát, ale veľmi sa z neho teším, pokiaľ jeho účinok bude aspoň trochu viditeľný na mojej pokožke, určite si ho budem spolu s ricínovým olejom pravidelne objednávať.

    Pomohlo vám toto hodnotenie?
    Áno
    Nie
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

%d blogerom sa páči toto: